VPRO Tegenlicht en Earth, Wind & Fire; Stem op techpionier Ben Bronsema

Beste belangstellenden in Earth, Wind & Fire,

VPRO Tegenlicht is op zoek naar groene techpioniers, die met revolutionaire ideeën en de technologie van morgen de wereld gaan veranderen.

Vanaf 1 tot en met 10 december kun je stemmen op jouw favoriete pionier. Er worden vijf winnaars gepresenteerd tijdens de Tegenlicht Meet Up in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam op dinsdagavond 13 december 2017.

De vijf winnende groene techpioniers worden gekozen door bezoekers van de webapp en een jury bestaande uit duurzaam ondernemer Ruud Koornstra, ontwerper Teresa van Dongen en universitair docent industrieel ontwerp Nynke Tromp.

Alle pioniers maken kans om geportretteerd te worden in een uitzending van VPRO Tegenlicht in het voorjaar van 2018.

Een door mij ontwikkelde groene technologie is het Earth, Wind & Fire concept voor Natuurlijke Airconditioning, dat kan worden beschouwd als de belangrijkste innovatie op het gebied van binnenmilieu sinds de uitvinding van de airconditioning begin vorige eeuw. Onlangs is de eerste paal geslagen voor Hotel BREEZE in Amsterdam IJburg, het eerste energieneutrale hotel op de wereld met Natuurlijke Airconditioning op basis van het Earth, Wind & Fire concept. Bijgaand videootje laat zien hoe de heiploeg, ik mocht mee heien, op 7 november jl. een symbolische paal de grond in sloeg. De opening van het hotel is gepland eind 2018.

Ik zou het fantastisch vinden om via VPRO Tegenlicht het Earth, Wind & Fire concept voor het voetlicht van de natie te kunnen brengen. Daarom vraag ik jullie naar https://pioniers.op.vpro.nl/ te gaan en kennis te nemen van de “ideeën en technologieën die de wereld van morgen gaan veranderen”. Een stem op techpionier Ben Bronsema wordt hierbij uiteraard zeer gewaardeerd. Bij voorbaat mijn hartelijke dank?!

 

Vriendelijke groet,

 

Ben Bronsema

Geplaatst in Breeze Hotel, Earth, Wind & Fire, Tegenlicht, VPRO.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.