Onbekend maakt Onbemind

Beste allen,

“Onbekend maakt Onbemind” en daarom ben ik een offensief gestart om de installatiesector (adviseurs, installateurs, leveranciers, technische dienst medewerkers e.d.) bekend te maken met het EWF concept van Natuurlijke Airconditioning. In TVVL Magazine wordt een miniserie over het EWF concept gepubliceerd, waarvan de eerste twee delen inmiddels zijn verschenen- zie bijlagen.

Natuurlijke Airconditioning- waar wachten we nog op

Evolutie van een innovatie-deel 1

Verder wordt in de verschillende TVVL regio’s in zgn. EindeDagLezingen voorlichting over het EWF concept gegeven. De eerste lezing was op 29 januari jl. voor de regio Zuid Holland en Zeeland. De voordrachten werden door de ca. 60 aanwezige deelnemers goed ontvangen.

Graag vraag ik uw medewerking om in uw bedrijfssector het EWF concept onder de aandacht te brengen. Natuurlijke Airconditioning biedt enerzijds een energiezuinige bedrijfsvoering bij lage exploitatiekosten; anderzijds een gezonde en behaaglijke werkplek. Zie het artikel “Natuurlijke Airconditioning – waar wachten we nog op?

Het is vrijwel onmogelijk een verdienmodel voor de marktintroductie te maken. De opbrengsten van het EWF-concept in termen van energiebesparing en binnenmilieu, zijn immers sociaalmaatschappelijk van aard en kunnen niet direct in geld worden uitgedrukt. Welke investeerder zou in een dergelijk concept willen investeren?

Graag ben ik bereid bovenstaande desgewenst nader toe te lichten.

 

Vriendelijke groet,

 

Dr.-Ing Ben Bronsema – Bronsema Consult

Geplaatst in Airconditioning, Bronsema Consult, Earth, Earth, Wind & Fire, Fire, TVVL, Wind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.